Cart
Checkout Secure

Do you have a question? Call us:

023 539 6886

Refund policy

Retourbeleid

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te retourneren.  U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retourneren van uw huis naar de webshop zijn voor uw eigen rekening.

Producten dienen in originele staat te worden geretourneerd en voorzien van labels en stickers. Het product mag geen sporen van gebruik bevatten. Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen buiten onze schuld al gebruikt of beschadigd zijn. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant. Wij zullen dan binnen 14 dagen na registratie van uw retourzending het verschuldigde orderbedrag terugbetalen, mits het product reeds in goede staat is geretourneerd.

Een retourzending moet voorzien zijn van een Track & Trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

UITZONDERING VOOR RETOURZENDINGEN
Producten die voldoen aan een of meer van de volgende voorwaarden kunnen niet worden geretourneerd:

a. Met verzegelde producten. Als de verzegeling is verbroken, kunnen deze producten niet worden geretourneerd.
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig de specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die vanwege hun aard niet kunnen worden geretourneerd;
e. producten die gebruikt zijn;
f. producten die defect zijn door verkeerd gebruik;

GARANTIE
De garanties worden voor elk product afzonderlijk vermeld. Indien dit niet het geval is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Added to cart!
✔︎ Fast Delivery ✔︎ Payment by invoice ✔︎ Expert Advice ✔︎ Free shipping above € 500, - Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Free Shipping For Over $x to Free Shipping Over $x to You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping